Om BJC Group

Bengt Westin BJC Group

Det började i liten skala för 25 år sedan med en tomt i Torslanda strax utanför Göteborg som blev våra första bostäder.

På den vägen har det fortsatt, att se potentialen i obebyggd mark tillsammans med en stark drivkraft att skapa nya bostäder. Men det krävs mer än lång erfarenhet för att ta ett projekt från en oansenlig markbit till inflyttningsfärdiga bostäder människor trivs i. En god ekonomi, partnersamverkan och ett ovanligt gott samarbete med kommuner lägger grunden för långsiktiga projekt som skapar bra boendemiljö i trivsamma bostäder.

 

Lång erfarenhet i branschen och god ekonomi har skapat långsiktiga projekt. / Bengt Westin, VD

Det började med en tomt i Torslanda

BJC Group AB arbetar sedan 1991 med fastighetsutveckling, projektutveckling och ​​​​​​​markexploatering. Vi köper, säljer, bygger och förvaltar fastigheter genom hel- eller delägda bolag. Vi är stolta att säga att vi är ett stabilt bolag som under åren hanterat både hög- och lågkonjunktur på ett ansvarsfullt sätt.

BJC Group skapar bostäder för alla delar i bo-kedjan, det vill säga studentboende, särskilt boende (LSS), hyresrätter och bostadsrätter samt seniorboende genom vårt delägda bolag Bo Aktivt i Sverige AB.

 

Vår affärsidé är att utveckla råmark till moderna bostäder och kontor, kort och gott från ax till limpa.​ / Bengt Westin, VD

BJC GROUP

Kontakta oss