LJUNGSKILE - Ljungs-Kärr


  • ext

Nya hyresbostäder på Utsiktsvägen 1 i Ljungskile

Centralt beläget i Ljungskile nära Kärrs förskola och affärer bygger vi rymliga miljöeffektiva bostäder för framtiden. 

MILJÖ
Här vill vi tillsammans med hyresgästerna skapa en utemiljö för samverkan där vi planerar för växthus, grillplats m.m. Vi vill skapa en trygg och hemtrevlig atmosfär där vi sätter stort fokus på vårt klimat, vi har installerat bergvärme och solpaneler vilket kommer försörja fastigheterna med el och värme.
 
LÄGENHETEN
För en trygg bostad har vi låtit installera en säkerhetsdörr som leder in till en ljus och rymlig bostad. I hallen har vi ett klinkergolv inlagt som både är stilrent och praktiskt. I det ljusa badrummet har vi kakel på golv och väggar, vilket är både praktiskt och lättskött, och för bekvämligheten har vi även installerat golvvärme. Duschvägg i glas, spegel med LED-belysning och handdukshängare. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

I det ljusa köket finns ugn med häll, fläktkåpa, kyl och frys (diskmaskin kan installeras mot en tilläggskostnad på hyran). Här finns också en praktisk och trivsam inredning inklusive städskåp. Vi har valt ekparkett i både kök, vardagsrum och sovrum, och genom vattenburen golvvärme kommer ytorna att ge en jämn komfortvärme i lägenheten.
 
FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett avskilt lägenhetsförråd i direkt anslutning till lägenheten, praktiskt och lättåtkomligt. Även förrådet har säkerhetsdörr.
 
PARKERING
Samtliga lägenheter har möjlighet att hyra parkeringsplats.
 
UTEPLATS/BALKONG
De lägenheter som är placerade i bottenplan har en härlig uteplats att vara på, övriga lägenheter har stor balkong.

FAKTA

Namn:             LJUNGS-KÄRR

Antal:              16 lägenheter, 2-4 rok

Upplåtelse:    Hyresrätt
​​​​​​​                     
​​​​​​​Tidplan:           Byggstart feb 2018
                          Prel inflyttning juni 2019

                          


​​​​​​​

DOKUMENT

KARTA