Sanatorieparken

  • Balkong1
  • Exterio-rA-dag2
  • Ko-k
  • Exterio-rB-kva-ll2
  • Vardagsrum4
  • Sovrum5
  • Badrum1

Sanatorieparken - Adolfsbergs Gröna Pärla

Om du kommer från centrala Örebro och svänger höger strax efter att du passerat Brunnsparken, ICA-butiken, Brunnsskolan och förskolan Skutan, kommer du till Sanatorieparken. 

Få bostäder i Örebro ligger så lugnt och inbäddat i grönska som Sanatorieparken - ändå är det nära till allt du behöver. Adolfsbergs centrum är några hundra meter bort, du har knappa 5 km in till centrala Örebro och en ännu kortare väg till Mariebergs köpcentrum. Bussen, som tar dig till båda platserna, stannar bara några stenkast från din ytterdörr.
Sanatorieparken är en plats skapad för gemenskap, harmoni och livskvalitet. Intill det vackra sanatoriet från sekelskiftet, skapar vi på BJC Group ett unikt boende i moderna lägenheter. Vi bygger fyra punkthus med 52 stycken, öppna och välkomnande lägenheter. Välj mellan 1:or, 2:or, 3:or och 4:or med planerad inflyttning 2020. 
​​​​​​​
De gemensamma nämnarna för lägenheterna i Sanatorieparken är ljus och luft. Takhöjd på 2,70, öppen planlösning och fönster i flera väderstreck skapar en härlig rymd och gör att lägenheterna känns inbjudande. En annan detalj som bidrar till att lägenheterna upplevs som så välkomnande, är att du ser rätt ut till den generösa balkongen eller uteplatsen så fort du klivit innanför tröskeln. 
En gård för gemenskap - Den stora parken är områdets naturliga mötesplats. Kanske vill du odla egna blommor, grönsaker och färska kryddor? Eller varför inte njuta en eftermiddag i orangeriet. Sanatorieparken är helt enkelt som på landet men nära stan.
​​​​​​​

Fakta

Namn            Sanatorieparken

Antal             52 lägenheter

Upplåtelse   Bostadsrätter

​​​​​​​Tidplan         Byggstart 2018
                       Inflytt 2020

Försäljning   Lejons Mäkleri
​​​​​​​

Dokument

Karta