Österport i Örebro - Etapp 2

  • 1505-2
  • Exterio-rA-kva-ll2
  • Takterrass
  • 1505-1
  • Exterio-rB-dag2
  • 1502
  • Badrum

Här bygger vi framtidens bostäder i en dynamisk blandstadsmiljö.

Strax öster om Örebros absoluta centrum växer en ny, grön och levande stadsdel upp. Grunden är klassisk arkitektur, men kvarteren får också många moderna inslag. Runt parken - som bir områdets naturliga mötesplats - växer kvarteren upp, vart och ett med en grön innergård. När du går ut på någon av de gemensamma eller privata takterrasserna, möts du av en fantastisk utsikt över centrala Örebro, Stadsparken och Svartån.

Samtliga lägenheter får en eller flera inglasade balkonger för sommarbruk. Lägenheterna blir generösa och luftiga med extra takhöjd (i de flesta fall 2.70 eller högre). Interiören präglas av varma och ljusa trämaterial. Alla lägenheter har två förråd - ett på våningsplanet och ett i källaren. Får du gäster finns en övernattningslägenhet att hyra. Välj mellan bostadsrätter med 2, 3, 4 eller 5 rum.

Österport inbjuder till ett aktivt och hållbart liv. Ta cykeln - både till jobbet och till Hjälmaren. Eftersom området ligger på gångavstånd från centrala Örebro, får du på ett naturligt sätt del av stadens hela utbud av service, shopping och kulturliv. I närområdet finns dessutom dagligvaruhandel, butiker, restauranger, gym, idrottsanläggningar och områdets egna park. En ny förskola byggs också i området.
Följ länken och kom in med din intresseanmälan till Fastighetsbyrån:​​​​​​​   Osterport@fastighetsbyran.se

Fakta

Namn            KV ÖSTERPORT

Antal             36 lägenheter

Upplåtelse   Bostad/hyresrätt.
                       Kontor, handel & parkering

​​​​​​​Tidplan         Byggstart 2018
                       Inflytt etapp 2 2020

Försäljning   Fastighetsbyrån i Örebro​​​​​​​

Dokument

Karta