Piloten II i Örebro

Brf Piloten II Kva llBrf Piloten II Kva ll
Brf Piloten II Kva ll

Brf Piloten 2 har ett attraktivt läge i expansiva Örebro. Med närhet till city, service, universitet, rekreation och natur. Här skapar vi bostäder av hög standard i en miljö där olika typer av boenden blandas, med plats för livets alla skeenden.

I den andra etappen bygger nu BJC Group tre lamellhus (långsmala flerbostadshus). Husen rymmer 78 lägenheter mellan 39 och 83 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har stor balkong eller terrass. Tack vare husens uppbrutna form skapas rumslig variation såväl som livsmiljöer utöver det vanliga. Här finns enrumslägenheter i etage medloft. Generellt har lägenheterna en takhöjd på 2,70 m, höga glaspartier och exibla planlösningar. Vissa av sovrummen kan enkelt delas av till två rum.

Brf Piloten 2 ger direkt tillgång till allt vad Örebro erbjuder. Kommunikationerna är utmärkta och servicen heltäckande. Det är nära till natur och nära till stadsliv. Tillsammans med kvarteren runt omkring bidrar Brf Piloten 2 till att ge området Södra Ladugårdsängen en ny stadsstruktur. Detta är Örebros södra entré med hela livet runt hörnet.

Om ni är intresserade, klicka på länken så kan ni anmäla ert intresse direkt hos mäklaren. -  Piloten2@fastighetsbyran.se

Fakta

Namn             PILOTEN II

Antal               78 lägenheter

Upplåtelse     Bostadsrätter

Tidplan           2018

​​​​​​​Försäljning    Fastighetsbyrån Örebro

Dokument

Karta

Piloten2flygperspektiv1Piloten2flygperspektiv1
Piloten2flygperspektiv1
Brf Piloten II rum2Brf Piloten II rum2
Brf Piloten II rum2
Brf Piloten II rum1Brf Piloten II rum1
Brf Piloten II rum1
Brf Piloten II rum3Brf Piloten II rum3
Brf Piloten II rum3